Artikel PZC
woensdag, 15 augustus 2018

Last van droge velden? Bij SV Sluis niet!
dinsdag, 14 augustus 2018

Dankzij knap werk van onze vutters liggen de velden van SV Sluis er uitzonderlijk goed bij in vergelijk met andere velden in de regio. De PZC zal hier op woensdag 15 augustus aandacht aan besteden.

Er worden door de goede staat van ons veld de komende week extra wedstrijden t.b.v. de Verhage-Lemahieu cup op ons hoofdveld gespeeld.

De volgende wedstrijden worden op ons veld gespeeld:

Datum Thuis Uit Tijdstip
donderdag16 augustus 2018 Cadzand Sluis 19:30
zondag 19 augustus 2018 Sluis IJzendijke 14:30
woensdag 22 augustus 2018 Cadzand IJzendijke 19:30

Dank aan een ieder binnen onze vereniging die dit heeft mogelijk gemaakt!

INDELING SEIZOEN 2018/19
dinsdag, 17 juli 2018

Gezocht! Meisjes die willen voetballen
dinsdag, 17 april 2018

Nieuwe trainers SV Sluis voor seizoen 2018/2019
dinsdag, 13 februari 2018

S.V. Sluis en Henk Ottens hebben besloten om aan het eind van dit seizoen afscheid van elkaar te nemen. Henk heeft er dan 3 seizoenen op zitten (2 x jeugd, 1x senioren) en zegt zelf toe te zijn aan een sabbatical. Hij zal dit seizoen uiteraard afmaken.

Het bestuur van S.V. Sluis is er in geslaagd om ook al in zijn opvolging te voorzien. Met ingang van komend seizoen zullen Danny Pols en Patrick Caniere de eerste selectie onder hun hoede nemen.

Wij danken Henk Ottens voor zijn activiteiten bij S.V. Sluis en wensen het nieuwe trainersduo veel succes in het nieuwe voetbalseizoen.

[Vorige] 1 | 2 [Volgende]
Interact Network 2014